fullsizerender

Siis, kui sul lihtsalt pole mitte midagi selga panna…

That moment, when you have nothing to wear…

Riiete ja jalanõudega on üks imelik lugu – neil on alati kas liiga vähe või siis, hoopis vastupidi, ülemäära palju. Mitte kunagi ei ole neid parajalt. Üsna tavapärane on lõdiseda hommikul oma garderoobis stangetäie hilpude ees ja tõdeda, et valikus ei ole mitte kui midagi paslikku. Kõik tundub kas kaunis kulununa, pisut pitsitavana, sutikese suurevõitu, liiga lühikese või maotult moest läinuna. Teisalt ei ole ka haruldased olukorrad, kus sulle lahkelt autoga koju järele tulnud kolleeg hingab juba paberkotti samal ajal, kui sina kakud järjekordset kleiti seljast nii, et õmblused ragisevad ja nööbid lendavad. Lõpuks, kui sa tunned end juba välja väikese vihase otsustusvõimetu ja higise viplalana, annad alla ning väljud kodust oma ajahambast puretud lemmiktekstes. Oled kulutanud selle rähklemisega nii mõnedki kalorid ja närvirakud. Pseudoprobleemid, pseudoprobleemid…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s